U kan naar beneden scrollen of gebruik maken van het snelmenu om door onze producten te bladeren.

Rund
Voor ons rundvlees werken we uitsluitend samen met veehouders en slachterijen die het dierenwelzijn hoog in het vaandel dragen.
Om mals vlees te garanderen kiezen we keer op keer voor vrouwelijke dieren die slechts één keer gekalfd hebben!
Ook opteren we altijd voor dieren die geleefd hebben en dat draagt dan weer bij tot de rijke smaak.

Rundsvlees
Americain |
Black angus beef |
Boerengehakt |
Côte à l’os |
Entre côte |
Familiesteak |
Filet mignon |
Filet pure |
Gehakt |
Hamburgers |
Ossestaart |
Rosbief |
Rundssaté |
Rundstong |
Soepvlees met been |
Soepvlees zonder been |
Steak 1ste categorie |
Steak special |
Stoofvlees |
T-bone steak |
Tournedos 1ste categorie |
Tournedos 2de categorie |
Zenuwstuk – endvogel – jeugdvlees |
Zesrib |
Dry aged entrecôte (in- out product) |
Kalfsvlees
Cordon bleu |
Kalffilet |
Kalfsblanquette |
Kalfsburger |
Kalfsgehakt |
Kalfskotelet |
Kalfslever |
Kalfsnier |
Kalfssneden |
Kalfssnitsel |
Kalfsstoofpotje Milanese |
Kalfstong |
Kalfsworstjes |
Ossobuco |
Zwezerik |

Varken
Ons varkensvlees is niet het goedkoopste maar wel het beste dat op de markt te verkrijgen is!

We werken ook regelmatig met het kwaliteitsvlees Duroc D’olives.

Varkensvlees
Boerenworst |
Carré gebraad |
Cordon Blue |
Dikke worsten |
Dunne worsten |
Duroc d’Olives |
Gebraad zonder ribbetjes |
Gehakt |
Gekookt hammetje (seizoensgebonden) |
Gekookte varkenspoot (op bestelling) |
Gezouten spek |
Hammetje |
Hespenspek |
Kotelet |
Loze vinken |
Malse kotelet |
Migonette |
Reuzel |
Schenkel |
Spareribs Vers |
Varkensspiering |
Varkensbrochet |
Varkensfricassee |
Varkenshaas |
Varkenslever |
Varkensnier |
Varkenspootje |
Varkenssneetje |
Varkenstong |
Varkenswangetjes |
Vleesrib |

Lam
Voor ons lamsvlees werken we uitsluitend met lammetjes uit Ierland. Daar krijgen ze immers nog de kans om te grazen in uitgestrekte groene weilanden.
Het resultaat is een extra fijne en pure smaak!
Lamsvlees
Lamsbout |
Lamsburger |
Lamsburger pittig |
Lamsfilet 1ste keus |
Lamsgebraad |
Lamsgehakt |
Lamskotelet |
Lamskotelet van de spiering |
Lamsnootjes |
Lamsragoût 1ste categorie |
Lamsragoût 2de categorie |
Lamsrollade |
Lamssneden |
Lamsworstjes |
Lamszadel |
Lamsziel |
Melklambout (*) |
Melklamcarré (*) |
Melklamgebraad (*) |
Melklamschouder (*) |
Melklamzadelkotelet (*) |
(*) Seizoensgebonden; verkrijgbaar in de periode rond Pasen.

Paard
Ons paardenvlees draagt het label “respectful life”, een kwaliteitslabel dat ervoor garant staat dat de paarden hebben kunnen grazen op de uitgestrekte vlaktes van Argentinië!
Verder zijn we ook zeer streng naar de malsheid toe als het niet beantwoord aan onze eisen wordt het onherroepelijk teruggestuurd .
Paardenvlees
Paarden entrecôte |
Paardenfilet |
Paardensnijlingen |
Paardensteak |
Paardenstoofvlees |
Paardenworstje |
Veulen |

Gevogelte
Ons gevogelte wordt twee tot drie maal toe per week aangeleverd om het zo vers mogelijk aan onze klanten te kunnen aanbieden. Verder werken we ook enkel met kwaliteit en dat zal je snel merken!
Kippenvlees
Braadkip |
Drumsticks |
Kippen cordon bleu |
Kippen loze vink |
Kippenbil |
Kippenburgers |
Kippenfilet |
Kippengehakt |
Kippengyros |
Kippenhapjes |
Kippensaté |
Kalkoenvlees
Kalkoengebraad |
Kalkoensneetjes |
Kalkoentournedos |
Kalkoenfilet |
Kalkoensaté |
Kalkoenstoofvlees (op bestelling) |

Wild
Wildvlees
Eendenborst |
Everzwijnenragoût |
Fazantenfilet |
Herten/kalf ruggebraad |
Hertenragôut |
Konijn (*) |
Konijnenbillen (*) |

BBQ
BBQ Spek |
Bereide spareribs |
Brochette van de chef |
Kippensteak |
Lamssaté |
Merguez worsten |
Mini-bal saté |
Vuurpijl |
Zuiderse spies |

Traiteur
Al onze bereide gerechten zijn gewoon lekker en natuurlijk ook zeer gemakkelijk.
Gerechten
Balletjes in tomatensaus |
Bereide varkenswangetjes |
Fondue mix |
Gourmet mix |
Lasagne |
Quiche méditeranée |
Quiche met zalm |
Rijstpap |
Tiramisu |

Charcuterie
Al onze charcuterie is kwaliteit.
Veel producten worden door ons zelf op ambachtelijke wijze bereid.
Als dat niet het geval is werken we samen met kleine ambachtelijke charcuterie bedrijven, veelal uit de Ardennen en Wallonië omdat we daar nog de authentieke smaak kunnen terug vinden!
Ardeense salami |
Asperge paté |
Bacon |
Beenhesp |
Boerenkop |
Boerenpaté |
Boterhamvlees |
Boulogne |
Cervela |
Champignon worst |
Chorizo |
Corned beef |
Crème paté |
Domschinken |
Droge worstjes |
Eendenpaté (seizoensgebonden) |
Filet d’anvers |
Filet de sax |
Gebakken varkensgebraad |
Gebraden rosbief |
Gekookte lever |
Gekookte rundtong |
Gekookte uier |
Gerookt spek |
Gerookte ham |
Gerookte kalkoenfilet |
Grill hesp |
Hertenpaté (seizoensgebonden) |
Jonge kaas |
Kalfskop |
Kalfsrol |
Kalkoen light |
Kalkoen salami |
Kippensalami (van 100% kip) |
Kippenwit |
Le noisetier |
Leverworst |
Lunchworst |
Milano |
Mousse van bosduif |
Natuurhesp |
Ontbijtspek |
Paarden gerookt |
Paardencervella |
Pancetta |
Parijs gebraad |
Parijse worst |
Parma ham |
Pastrami |
Paté Pata Negra (op bestelling) |
Pepersalami |
Pur porc salami |
Reuze boulet |
Rookworst |
Salami met look |
Salami royal |
Saltufo |
Serrano ham |
St. Marc |
Stofelotto |
Strasbourg |
Tortue |
Truffelsalami |
Ventrichina |
Vleesbrood |
Wildpaté confijtje |
Zure frut / kip kap |
Zwarte woud ham |
Onze salades
Aardappelsalade |
Américain préparé |
Bouilliesalade |
Champignon à la grèque |
Kip gezond (een gezonde kipsalade) |
Kip curry |
Kipsalade |
Kipsalade erotisch |
Kop in’t zuur |
Krabsalade |
Oosterse kip |
Seldersalade |
Steak tartaar |
Tonijnsalade |
Vleessalade |
